40 jaar jubileum toernooi VIJV 29-02-2020
Terugkijkend op een geslaagd "glow in the dark" toernooi waaraan zicht 10 teams hadden ingeschreven.
Zaterdagmorgen werd door de organisatie de sporthal gereed gemaakt voor het toernooi, ramen met zwart plastic dichtgeplakt er mocht namelijk geen daglicht meer binnenkomen , de veldlijnen en volleybalnet voorzien werden van fluoriserende tape.
Spelend in 2 poules waar we sets van 10 minuten speelden waarbij het voor alle spelers het "wennen" is aan; de zaal, bal en het spel. Tijdens de binnenkomst van de deelnemers in de "Pokkershutte" zijn de reacties verrassend; wat gaan we doen? leuk! oh het is donker,! moet je eens kijken!
Stipt VIJV-uur het eerste fluitsignaal van het toernooi waarbij de spelers voorzien van gekleurde hesjes, zweetbandjes, handschoentjes en alles wat fluoriserend is, de zaal in werd gestuurd. Tussen de wedstrijden door kon men een fotopresentatie bekijken van het heden en nu van VIJV. Diverse foto’s uit de “oude doos” zijn hierbij aan elkaar geplakt.
Het laatste fluitsignaal klonk om 20.20 uur waarna de sporthal met vele handen weer in zijn oorspronkelijke staat werd hersteld aansluitend na-borrelen en de reacties met elkaar delen.

De organisatie dankt de deelnemers van dit toernooi, vrijwilligers van de bar, overige vrijwilligers, tellers en scheidsrechters zonder hen was dit evenement niet mogelijk geweest.