Dames 1
Wat was dit een leuk seizoen. We hebben ons wederom goed staande weten te houden en zijn uiteindelijke met 54 punten op een 6e plek geëindigd. Zoals jullie misschien wel weten zijn we er natuurlijk erg goed in om de boel spannend te houden. Zo wisten we nog wat punten cadeau te geven aan de teams onder ons, om vervolgens met 3-1 van de koploper te winnen. Dat laatste voelde dan natuurlijk wel erg goed! Onze poule van dit jaar liep erg uiteen. Van de een kregen we meer weerstand dan verwacht, en bij de volgende harkten we zo onze punten binnen. We hebben ons gelukkig staande weten te houden wat resulteerde in een mooie 6e plek. Het zou natuurlijk mooi zijn als we volgend seizoen hoger kunnen eindigen en misschien wel kampioen kunnen worden. Daarom willen wij voor volgens seizoen alvast een platte wagen reserveren!

Kort na het begin van het seizoen kregen wij al gauw te horen dat Ellen en Marion in verwachting waren. Dat betekende dat zij niet lang daarna tijdelijk zijn gestopt met volleyballen. Ellen is op 31 maart bevallen van een prachtige dochter, Loïs. Daarentegen houdt Marion ons nog even in spanning. Wij zullen onszelf niet zijn als we niet van een feestje houden. Zo hadden we halverwege een uitje gepland om Doetinchem onveilig te maken. Of ja onveilig.. We durfden ons te wagen aan een paar drankjes en dansjes. Natuurlijk laten we het hier niet bij. Eind mei staat ons jaarlijkse teamweekend gepland, waar we het hele seizoen op moeten wachten. Waar we naar toe gaan is voor de meesten nog maar de vraag, maar het zal gegarandeerd weer een succes worden.

Mocht je nou deel willen uitmaken van ons team? Zowel als speler, coach of trainer neem dan contact op met: info@vijv.nl.

Trainen: maandag om 20.00 uur in de Lohmanlaan in Doetinchem
Wedstrijden: vrijdag om 20.45 uur in de Pokkershutte in IJzevoorde

Graag hopen wij onze supporters weer te zien in de Pokkershutte tijdens onze thuiswedstrijden!
Marleen Wensink
Marleen Wensink
Ciska Schroer
Ciska Schroer
Dorien Jansen-Venneboer
Dorien Jansen-Venneboer
Inge Harmsen
Inge Harmsen
Mieke Linsen
Mieke Linsen
Sanne Hissink
Sanne Hissink
Minke Hissink
Minke Hissink
Martine Eelderink
Martine Eelderink
Marion Franken
Marion Franken
Marijke de Vries(Trainster)
Marijke de Vries(Trainster)